Kuvendi kundër Metës, nisma e PS që pritet të formalizohet

2 Просмотры
Издатель
Analisti Ilir Kalemaj komenton procesin e votimit në Kuvend për shkarkimin e presidentit Ilir Meta.
A2 është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.

Web: https://www.a2news.com
App: https://www.a2news.com/app
Facebook: https://www.facebook.com/A2CNN/
Instagram: https://www.instagram.com/a2_news/
Twitter: https://twitter.com/a2_news

#A2 #A2NEWS
A2 NEWS | CNN Exclusive News Channel Affiliate
Категория
Игровые приставки
Комментариев нет.